Hjemmelavede specialiteter

Vi laver selv kryddersalt og krydderriblandinger helt fra bunden, med råvare fra bl.a. haven.

Køb saltene og andre specialiteter fra gårdbutiken her (via vores wershop NettoFoder.dk)

Sortiment

Hvidløgssalt – Saltet er lavet af frisk hvidløg og persille på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt med en rigtig god smag af hvidløg. Hvidløg salt er rigtig godt som bordsalt, og som salt til madlavningen og til dressinger.
SoltTomatsalt
Kryddersalt Saltet er lavet af Persille, Oregano og Timian på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt med en rigtig god smag af urter. Kryddersalt er rigtig godt som bordsalt, og til kartoflerne.
Citronsalt med Timian – Saltet er lavet af citronskal og timian på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt med en rigtig god smag af Timian og citron. Citronsalt Timian er rigtig godt som bordsalt og til fisk ,lam og kylling
Brændenældesalt –  Saltet er lavet af brændenælle på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt med en frisk unik smag. Brændenældesalt er rigtig godt som bordsalt og kan bruges som drys ovenpå en omgang nye danske kartofler.
Himalaya Salt –  er en lækker ren Himalaya salt i en flot glaskværn. Saltets lækre smag, gør den god til alt salgs mad.

Marmelade

Vi producerer marmelade af havens frugter og bær, efter familiens ældgamle opskrifter og lidt ny inspirration.

Sydhavssalt Saltet er lavet af peberfrugt, persille, basilikumrosmarin og hvidløg på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt der sender tænkerne til sydens sol. Sydhavssalt er rigtig godt som bordsalt, og som salt til madlavningen og til dressinger.
Chilisalt –  Saltet er lavet af frisk chilipeber på en grov middelhavssalt, samt et strejf af karry, som tilsammen giver dig en stærkt og god smag. Chilisalt er rigtig godt som bordsalt, og som salt til madlavningen og til dressinger.
Citronsalt med Dild – Saltet er lavet af citronskal og dild på en grov middelhavssalt, som tilsammen giver dig, en lækker salt med en rigtig god smag af Dild og citron. Citronsalt Dild er rigtig godt som bordsalt og til fisk ,lam og kylling
BBQ rub – En lækker sød og krydret tør rub, der er perfekt som tørmarinade til dit kød, lad det marinere i 4-6 timer på køl. Brug det på alle slags grillkød.
Peber mix – Her får du en skøn peber mix i kværn. 4 forskellige slags peberkorn er blandet – sort, hvid, grøn og rosa. En peber blanding med en dejlig smag som er velegnet til alle salgs madretter.

Køb af marmelade, kryddersaltsalt og krydderrier

Man kan købe vores produktion i den lille gårdbutik med selvbetjening i vognporten på Søhulegaard, skælskørvej 46 4736 Karrebæksmide, eller bestille ved at sende en mail info@soehulegaard.dk