Besøg vikingemarkedet

Herunder finder du lidt praktiske informationer om vores årlige vikingemarkedet og det du kan opleve som besøgende.

Viden om vikinger
I hele markedsweekenden bor der vikinger på Søhulegaard. Vikingerne bor og lever som ægte vikinger. Vikingerne formidler viden om vikingetiden og livet som viking

Markedsdag
Der er vikingemarked med salg fra teltslagere med vikingeting som man både kan smage og prøve. Du kan ose i boderne og få et indblik i hvordan handelslivert foregik i vikingetiden. Der kan dog betales med moderne kontnter og MobilePay 😉

Mad og drikke
Der er tændt op i grillen hele dagen og mulighed for at købe frokost og drikkevare detil. Vi servere også kaffe og kage på markedet så du ikke skal vente på en vikingekamp på tom mave.

Parkering og entre
Pakering er arrangeret og gratis. Et besøg på vikingemarkedet og rundvisninger på gården koster en entre på 30,- pr voksen over 12 år. Entre betales i vognporten eller foderbutikken hvor vi tager både kontanter, kort og mobilePay.

Vikinger i kamp
Vikingerne øver deres evner i kamp så de er klar til de næste togt til England eller til at modtage en fjende i egen by. Du kan se opvisningskampe flere gange i løbet af dagen samt vikinger der træner.

Rundvisning på gården
I forbindelse med markedet viser vi rundt bland dyrene hver time i åbningstiden. Mød bl.a. minigrise som har unger for tiden, høns, kaniner, undulater og gårdens kælne katte 🙂 Der kan købes foder til dyrene som kan gives på rundturen og så kan der købes små ægebakker som man selv kan fylde fra hønsehusets æggereder.

Her finder du os
Hvis du klikker på kortet til venstre åbner google maps med adressen.
Adressen: Skælskørvej 46, 4736 Karrebæksminde
Sted: Søhulegaard, Nettofoder.dk