Søhulegaard Vikingemarked 2021

Lørdag d. 16. Oktober kl. 10.00 til 17.00

Søndag d. 17. Oktober kl. 10.00 til 16.00

Besøg gårdens mange dyr og oplev de frygtindgydende vikinger. Kom til en tidslomme, der tager dig tilbage til Vikingetiden. Kom helt tæt på og oplev inspirerede vikingkampe. Begge dage vil der være rundvisninger i foldene og spændene vikingekampshows. Vi glæder os til at se jer. 

Tilmelding for Vikinger

Tilmeld dig vikingemarked ved at klikke på nedenstående knap. Du viderestilles til tilmeldingsformularen hvor du afgiver dine oplysninger og du modtager en bekræftelse. Tilmelding er først endelig når den er accepteret af planlægningsgruppen og tilmeldingsgebyr er betalt.

Praktisk Information

Adresse

Søhulegaard Vikingemarked afholdes på skælskørvej 46, 4636 Karrebæksminde.

Ved tilmelding

Når der tilmeldes til markedet, må du meget gerne oplyse hvad kan du hjælpe med, hvad kan du formidle, samt hvad du kan medbringe og bistår andre med.

Pris

Prisen pr. deltager over 3 år er ca. 300 kr. De 300 kr. dækker deltagelse, vand, overnatning, toiletvogne, brænde til mad og mad til vikingefesten lørdag aften. Samtidig indebærer betalingen et medlemsskab til Søhulegaard Vikingemarkedsforening.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er d. 1. september 2021

Betaling

Når du har sendt tilmeldingen, vil du modtage en bekræftelse på tilmelding. Når tilmendingen accepteres af styregruppen får du din endelige accept og har herefter 4 uger til at betale via det fremsendte kontonr. /MobilePay nr. Husk at oplyse medlemsnummer ved betaling.

Ankomst / afrejse

Lejren afholdes i uge 41 – med ankomst d. 14. oktober og afrejse d. 17. oktober 2021
Hvis man ønsker at ankomme senere, skal dette oplyses inden tilmeldingsfristen.

Parkering

Parkering for både deltagere samt publikum vil være på marken ved gården.
Der vil være tydelige anvisninger. Der vil ikke være tilladt at parkere bilen inden på lejrpladsen på noget tidspunkt. Prisen for parkering er indklussiv i betalingen.

Dyr

Det er tilladt at tage hunde med. Dog skal der ved tilmeldingen oplyses antal heste.
Man er selv ansvarlig for at medbringe hegn og spande til vand og foder. Der skal medtages foder/hø, hvis hesten skal have andet end græs.
Man har som ejer det fulde ansvar for hesten og dens ageren.
Hestefoldene vil ligge i udkanten af lejren.
Hunde skal som udgangspunkt holdes i snor, og skal kunne indgå i lejrmiljøet uden at genere andre. Efterladenskaber skal samles op

Brænde

Der arbejdes på at det vil være muligt at sanke brænde i den omkringliggende skov. Herudover vil der i prisen være brænde til madlavningsbål.

Indkøb

Der er den lokale brugsforening ca. 1 km fra lejren samt en REMA 1000 ca. 5 km væk.

Offentlig transport

Der går bus i gåafstand fra lejren. Se bus 340 samt 390R

Vikingernes handelsvarer

Handelsvarer, der sælges ved Gurre vikingemarked, må som udgangspunkt ikke være produceret i 3. verdenslande. De skal fremstå så autentisk / historisk korrekt som muligt.
Historien om handelsvaren skal kunne formidles i vikingernes tegn. Du har som udgangspunkt selv stået for produktionen af varen og har lagt energi i fremstillingen og bearbejdningen.

Håndværk

Når gøremål / håndværk udøves på markedet skal dette gøres med (så vidt det er muligt) autentiske materialer og værktøj.
Historien om fremstilling og handelsvaren skal du kunne formidle. Hvis der er metoder, som ikke er tidssvarende for vikingetiden, vil du skulle kunne fortælle om hvordan det kan udføres historisk korrekt.

Toilet / bad

Der vil være en toilet / badvogn tæt på lejren

Foreningen Gurre Vikingeforening

Samtidig med tilmeldingen og betaling bliver du medlem af Foreningen Gurre Vikingeforening.
Læs mere om foreningen her

Billeder og video

Ved deltagelse af Gurre Vikingemarked giver du automatisk tilladelse til at billeder og videoer taget i lejren må bruges på foreningens hjemmeside.
Hvis der fremkommer billeder du ikke ønsker skal vises, bedes du gøre os opmærksom på dette.